Videoproductie bij Pixel Universe

Pixel Universe is gespecialiseerd in videoproducties voor het MKB en grootzakelijke markt. Inmiddels kent Nederland er daar meer dan 2 miljoen van. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen alle concurrentie? Door je bedrijf te onderscheiden op het gebied van marketing! En die onderscheidende factor is video! Daar heb je Pixel Universe voor nodig. Wij begrijpen jouw bedrijf en kunnen ons verplaatsen in de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Bij ons ben je altijd verzekerd van een goed uitgedachte video die zijn doel bereikt.

Professionele video laten maken?

Wil jij een professionele video laten maken voor jouw bedrijf? Bij Pixel Universe maken we high-end videoproducties voor midden klein bedrijven en voor grotere organisaties. We maken TV commercials voor online TV en de reguliere televisie. We schieten social video’s voor de content feed op social media. We maken documentaires om verhalen te vertellen die verteld moeten worden. We maken corporate video’s om bedrijfsprocessen te laten zien en productvideo’s om nieuwe producten op een sprankelende manier de wereld in te brengen. Daarnaast maken we ook animaties, reportage video, webcast, 360 video, motion graphics, 3D animatie en VR video’s. Tot slot zijn we specialist in editen en colour grading. Heel belangrijk om jouw video nét dat beetje extra te geven!

De kracht van videoproductie

Een nieuw product lanceren, mensen informeren of je bedrijfsprocessen in kaart brengen: met video zijn de mogelijkheden eindeloos. Video zorgt ervoor dat mensen geboeid raken en enthousiast worden. Sterke camerabeelden, heldere animatie en een meeslepend achtergrondmuziekje. Allemaal elementen die bijdragen aan het succes van de film. Wat jouw doel ook is, als je jouw video laat produceren door Pixel Universe ben je verzekerd van een goed scorende filmproductie. Met onze kennis en ervaring zetten we een complete content marketing mix uit, op basis van jouw doelstellingen. Zo groei jij met filmproductie in naamsbekendheid, leads en in sales.

Videoproductie op maat

Heb je zelf al een concept bedacht voor je bedrijfsvideo of laat je liever het hele concept door ons uitdenken? Bij Pixel Universe staan we voor je klaar. Wij beschikken over de meest professionele crew die je kunt wensen. 

Ons team bestaat uit deskundige cameramensen, geluidstechnici, editors, regisseurs, art directors en producers. Wij weten hoe we nieuwe soorten filmproducties moeten maken en met z’n allen zijn we altijd bezig met technische innovatie op ieders specifieke kennisgebied. Wij weten dus als geen ander hoe je verhalen kunt vertellen die mensen raken. Waar gewenst begeleiden we je bij alle stappen: van eerste conceptontwikkeling tot het inzetten van jouw video in een contentmarketingstrategie. Met het eindresultaat kun je alle kanten op: werk bijvoorbeeld aan jouw social media strategie of bereik de nationale TV met jouw filmproductie. Kom gerust eens langs in onze studio’s voor videoproductie in Haarlem, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Professionele videoproducties

Zoals je ziet doen we bij Pixel Universe een hoop. We volgen innovaties op het gebied van digitalisering, social media en editing op de voet. Waar nodig spijkeren we onze kennis bij. Dit alles om ervoor te zorgen dat met onze videoproductie jouw boodschap op de meest perfecte manier op film komt. 

Eerdere filmproducties

Bij Pixel Universe hebben we voor vele bedrijven mooie filmproducties mogen maken. Videoproducties waarbij we op nieuwe manieren en met technische uitdagingen een mooi resultaat hebben neergezet. Een resultaat dat zorgt voor tevreden klanten en een breed publiek. Bekijk in ons portfolio deze eerdere filmproducties en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden.