Brand video

Wil jij jouw merk op een krachtige manier onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Dan is een brand video de ideale oplossing. Een brand video is een korte film die het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve manier laat zien. Het is als het ware de etalage van je organisatie. Het is een unieke manier om jouw merk te laten schitteren en je te onderscheiden van je concurrenten. Het vertelt wie je bent en waar je voor staat, hoe je jouw bedrijfsproces uitvoert en wat het voor oplossing biedt aan je klanten.

Wil jij voor jouw merk een brand video laten maken? Laat Pixel Universe je dan helpen!

Onze Brand video’s

ZIE ONS EERDER GEMAAKTE WERK

WAT IS EEN BRAND VIDEO?

Een brand video is een korte film waarin jouw merk centraal staat. Het is de beste online marketingtool die je op dit moment als bedrijf kunt inzetten. Een goede brand video vertelt het verhaal van jouw merk en laat zien waar je voor staat. Je brengt het ware bedrijfsgevoel over. Het is belangrijk dat de video creatief en onderscheidend is, zodat deze blijft hangen bij je doelgroep en je onderscheidt van je concurrenten.

DE VOORDELEN VAN EEN BRAND VIDEO

De waarden en het karakter van je merk breng je het best over met een branding video. Het kan dienen als een kennismaking met je bedrijf, een manier om je producten en diensten te promoten, of gewoon een manier om je merk meer persoonlijkheid te geven. Het kan helpen om op te vallen in een drukke markt en de aandacht te trekken van potentiële klanten.

Een brand video biedt verschillende voordelen voor jouw merk. 

BRAND VIDEO LATEN MAKEN DOOR PIXEL UNIVERSE

Het unieke verhaal van jouw bedrijf vertel je het beste door een branding video te laten maken. Onze brand video makers zijn creatief en gespecialiseerd in het maken van opvallende en boeiende video’s voor merken van alle soorten en maten. Zo hebben we een breed scala aan voice-overs in ons portfolio, dus er is er altijd een die perfect bij jouw bedrijfsverhaal past.

Een branding video laten maken door Pixel Universe betekent een volledig afgewerkte video die klaar is om gedeeld te worden met de wereld.

Zin om je merk op de kaart te zetten bij je doelgroep en om je concurrenten voorbij te gaan? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

VERBINDING MET JE (POTENTIËLE) KLANTEN

Een krachtige brand video vertelt niet alleen wie je bent en waarom je onderneemt, maar maakt ook direct verbinding met je klanten. Je brengt een gevoel van exclusiviteit, professionaliteit en waardering mee.

Branding van je bedrijf met een branding video is het beginpunt van je contentmarketingstrategie en heeft een levensduur van vele jaren. Met een brand video leggen we de fundering van de communicatie van je bedrijf richting je klanten.

BEREIK JE DOELGROEP

Met een brand video trek je de aandacht van jouw doelgroep en blijf je top of mind. Met een combinatie van de juiste beelden, muziek en het juiste verhaal spelen wij in op de emoties van je doelgroep.

ONDERSCHEID JE VAN CONCURRENTEN

Door jouw unieke eigenschappen en kernwaarden te gebruiken als basis voor je brand video, zorgen we ervoor dat je een authentieke en herkenbare positie hebt ten opzichte van je concurrenten.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Onze aanpak

IN 4 STAPPEN EEN BRAND VIDEO

Een sterk merk, of brand, ben je pas als je klanten en doelgroep dit zeggen. Wij helpen je graag met het visueel maken van jouw unieke visie en waardes. Met onze kennis, creativiteit en professionele crew weten wij altijd een doeltreffende branding video te ontwikkelen.

1. Kennismaking

Een branding video wordt pas een succes als de essentie van je bedrijf goed naar voren komt. Het liefst in 2 minuten, als het even kan. Om dit te bereiken maken we graag kennis met je. Onder het genot van een lekkere bak koffie gaan we graag met je om de tafel om jouw wensen te bespreken.

2. Pre-productie

Wanneer we jouw merkidentiteit in kaart hebben gebracht is het tijd om onze ideeën voor jouw branding video aan je te presenteren. Heb je feedback? Dan verwerken we deze tot een compleet concept.

Zo, het concept is klaar. Maar het is nog te vroeg om onze cameracrew aan het werk te zetten of onze editors in te schakelen. We vertalen het concept naar een volledig script, storyboard en shotlist. Het script moet een sterke representatie zijn van je merkidentiteit. Je logo, slogan en visie moeten voorgoed in het hoofd van de kijker geprent worden.

3. Productie

Ben je 100% tevreden met het script voor jouw brand video? Dan is het tijd voor actie! In de productiefase zet onze ervaren crew het script om in mooie beelden. Met oog voor het acteerwerk, licht, geluid en beeldcompositie maken wij het verhaal compleet.

4. Post-productie

Staan alle beelden op tape? Dan is het tijd om de montageruimte in te duiken. Hier zetten onze ervaren editors alle shots in de beste volgorde, voegen ze eventuele motion graphics en animaties toe en voorzien zij de brand video van passende muziek, voice-overs en color grading. Voor precies de juiste emotie en overtuigingskracht.

Zie jij onze werkwijze wel zitten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?