Promotievideo laten maken?

Wil je jouw bedrijf in de spotlights zetten? Dan is een promotievideo laten maken bij Pixel Universe de ideale oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van professionele video’s die jouw boodschap op de juiste manier overbrengen aan je doelgroep. Onze promotievideo’s zijn creatief, catchy en perfect op maat gemaakt!

Onze Promotievideo’s

EEN GREEP UIT ONS EERDERE WERK

WAT IS EEN PROMOTIEVIDEO?

Een promotievideo is een krachtig middel om je merk, evenement, product of dienst te promoten. Het doel is om je doelgroep te enthousiasmeren en je merk top-of-mind te houden bij een groot publiek. Het lijkt misschien simpel, maar er zijn vele manieren om een promotiefilm te maken die precies bij je doelstellingen past. Zo kun je met een branding video je hele merk in de schijnwerpers zetten, of een promo video om je publiek te laten kennismaken met je evenement, product of dienst.

Wat je ook kiest, een promotie video kan een geweldige trekpleister zijn voor jouw bedrijf.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PROMOTIEVIDEO?

Een promotievideo laten maken is dé manier om jouw bedrijf, product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen. Waarom zou je jezelf beperken tot een saaie lap tekst als je jouw verhaal kunt vertellen met een fantastisch promo filmpje? Met een goede promotievideo kun je jouw doelgroep op een heldere en overtuigende manier informeren over wat jouw bedrijf te bieden heeft. Bovendien is bewezen dat video’s veel beter blijven hangen dan simpele teksten of foto’s!

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN?

Wil jij jouw bedrijf, product, dienst of evenement op een effectieve manier promoten? Dan is een promotiefilm laten maken de perfecte oplossing. Een professionele promotievideo kan namelijk in korte tijd jouw boodschap overbrengen op jouw doelgroep en deze enthousiasmeren.

Bij Pixel Universe helpen we je graag om een pakkende en effectieve promofilm te maken die past bij jouw merk en doelgroep. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jouw ideeën omzetten in een video die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook echt werkt om jouw doelstellingen te behalen.

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

PROMOTIEVIDEO LATEN MAKEN DOOR PIXEL UNIVERSE

Wil je jouw bedrijf, product of dienst op een effectieve manier promoten? Overweeg dan om een promotievideo te laten maken door Pixel Universe!

Ons ervaren team van professionals denkt met je mee en zorgt voor een op maat gemaakte video die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Van het schrijven van het script tot de oplevering van de video, we zorgen voor een vlekkeloos proces en een resultaat dat indruk zal maken op jouw doelgroep.

Laat ons je helpen om jouw boodschap op een creatieve en overtuigende manier over te brengen. Neem contact op via onderstaande formulier.

  • Stilstaand beeld van een glas Pure Pirana hard seltzer op een bar met een citroentje erin. Afkomstig uit de productvideo.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Onze Werkwijze

IN 4 STAPPEN EEN EXPLAINERVIDEO

Bij het maken van een explainer video hebben wij oog voor jouw boodschap en merkidentiteit. Wij zetten onze expertise in om een video te creëren waar jij je helemaal in herkent. Jouw input en feedback zijn hierbij van groot belang, zodat we samen de best werkende explanimation kunnen maken. Dat doen we graag aan de hand van 4 duidelijke stappen.

1. Kennismaking

We beginnen altijd met een kennismaking. Hier bespreken we jouw ideeën, doelstellingen en wensen voor de promotievideo. We denken met je mee en geven graag ons advies over de beste aanpak.

2. Pre-productie

Op basis van de informatie die we hebben verzameld, maken onze concepters een script voor de promotievideo. Hierin staat beschreven hoe de video eruit gaat zien en welke boodschap we willen overbrengen.

3. Productie

Nu begint het echte werk. Hier is alles om te doen: we gaan aan de slag met het maken van jouw promotievideo. We gebruiken de nieuwste en beste apparatuur en onze cameraman staat op scherp om te zorgen dat de video er fantastisch uitziet en perfect werkt om jouw boodschap over te brengen.

4. Post-productie

Wanneer de opnames voorbij zijn duiken we de montagestudio in, waar onze editors klaar staan om aan de slag te gaan met de geschoten beelden. Onze editors zijn gepassioneerd en hebben oog voor detail. Ze zullen de beelden zorgvuldig selecteren en bewerken met de beste passende muziek en eventueel animaties toevoegen. Het resultaat: een op maat gemaakte promotiefilm die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Waarom kiezen voor Pixel Universe?

CREATIVITEIT

Ons team van ervaren en creatieve professionals is altijd op zoek naar de beste manier om jouw boodschap over te brengen. We zetten jouw ideeën binnen no-time om in een pakkende en effectieve promotievideo die jouw doelgroep zal aanspreken.

KWALITEIT

Wij werken enkel met de nieuwste apparatuur en software. Hierdoor staan we garant voor de hoogste kwaliteit. Je kunt ons erop vertrouwen dat jouw promotievideo er fantastisch uit zal zien en perfect zal werken om jouw boodschap over te brengen.

OP MAAT GEMAAKT

Elke promotievideo is op maat gemaakt en ademt jouw merkidentiteit. Door de video op maat te maken en rekening te houden met jouw huisstijl, zal deze beter aansluiten bij jouw specifieke behoeften en betere resultaten opleveren.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?