Animatie laten maken

Animatie is een krachtig middel om jouw boodschap op een creatieve en visuele manier over te brengen. Wil jij ook een animatie laten maken voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Pixel Universe op de juiste plek! Ons team van experts staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een professionele animatie.

Onze animatie video’s

EEN GREEP UIT ONS EERDERE WERK

Wat is animatie?

Animatie is een techniek waarbij afbeeldingen op een snelle en gecontroleerde manier worden afgespeeld om de illusie van beweging te creëren. Met animatie kunnen we verhalen vertellen, emoties uitdrukken en informatie op een toffe en creatieve manier overbrengen. Of het nu gaat om een handgetekende klassieker, een futuristische 3D-creatie of een prachtige motion graphic, bij Pixel Universe hebben we het allemaal in de vingers!

Vormen van animatie

Animatie stelt ons in staat om verhalen te vertellen en informatie op een visueel aantrekkelijke manier te communiceren. Er zijn verschillende vormen van animatie, van moderne 3D animatie tot informatieve motion graphics. Bij Pixel Universe hebben we expertise van al deze vormen van animatie, we staan voor je klaar om je te helpen kiezen van de perfecte animatiestijl voor jouw project. 

3D animatie

3D animatie is een moderne vorm van animatie, waarbij complexe producten worden uitgelegd. Zo kan een complex product tot op microscopisch niveau worden ingezoomd zodat juist die onderdelen waar klanten enthousiast van worden, worden uitgelicht. 

Stop-motion animatie

Stop-motion is een vorm van animatie waarbij fysieke objecten, zoals klei of silhouetten, worden gefotografeerd in verschillende posities om de illusie van beweging te creëren. 

Motion graphics

Motion graphics is een vorm van animatie waarbij grafische elementen in een videoproductie, zoals een logo of afbeelding, worden geanimeerd om zo visueel aantrekkelijke en informatieve video’s te maken. 

Animatie video laten maken?

Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden. Wij denken mee!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wat kost een animatiefilmpje laten maken?

Wij krijgen regelmatig de vraag ‘’wat kost dat nou, zo’n animatievideo laten maken?’’. Het is lastig om hier een prijskaartje aan te hangen. Het ligt namelijk aan allerlei factoren, zoals de stijl van de animatie en hoe lang de video moet worden. Al onze animaties zijn op maat gemaakt, we maken dan ook graag een offerte voor je op. 

Animatie laten maken door Pixel Universe

Ben je op zoek naar een partij die een toffe animatie voor jouw merk, product of dienst kan maken? Dan moet je bij Pixel Universe zijn! We gaan graag voor je aan de slag! 

Wil je jouw klanten verrassen met een unieke animatievideo? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Onze Werkwijze

IN 4 STAPPEN EEN ANIMATIE

Hoe werkt het laten maken van een animatie? Wij werken altijd aan de hand van 4 duidelijke stappen. Gedurende het proces zijn er verschillende feedbackmomenten, zodat we er zeker van zijn dat we de juiste koers varen. 

1. Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ideeën en wensen. We willen graag weten wat je wilt bereiken, wie je wilt bereiken en wat voor animatiestijl bij jouw ideeën past.

2. Pre-productie

Nu alles besproken is, is het tijd voor onze conceptontwikkelaars om aan de slag te gaan. Gewapend met pen, papier, laptops en liters sterke koffie creëren zij een aantal creatieve en doelgerichte concepten. Deze presenteren we met een duidelijke en overtuigende presentatie. Kies u maar! 

3. Script opstellen en storyboard ontwerpen

Het best passende concept gekozen? Dan gaan we aan de slag om het script voor jouw animatie op te stellen. Hierbij houden we rekening met de gewenste lengte, jouw boodschap en de doelgroep. 

Zodra het script is goedgekeurd, gaan we een storyboard voor jouw animatie ontwerpen. Hiermee visualiseren we stap voor stap hoe jouw animatie eruit gaat zien. 

4. Animatie maken

Eindelijk is het tijd voor ons favoriete onderdeel: het maken van de animatie. We gebruiken de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat jouw animatie aansluit bij jouw wensen! 

Onze voordelen

Creativiteit en expertise

Ons team van animatoren en designers is zeer ervaren en creatief. Wij zorgen ervoor dat jouw animatie opvalt en de aandacht trekt van jouw doelgroep.

Maatwerk

Onze animaties zijn speciaal op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en ideeën. Of je nu een korte promotievideo wilt laten maken of een complete bedrijfsanimatie wilt, wij staan voor je klaar.

Kwaliteit en snelheid

Onze animaties zijn van topkwaliteit en we werken snel. Zo heb je binnen no-time een prachtige animatie die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengt.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?