Instructievideo laten maken

Pixel Universe is dé plek waar jouw instructievideo tot leven komt. Een instructievideo maakt complexe handleidingen overbodig. Visuele instructies maken instructies begrijpelijk, concreet en toegankelijk, en wekken vertrouwen in jouw vaardigheden en merk. Of je nu een product wilt demonstreren, een complex proces wilt uitleggen of een training wilt geven, wij hebben de juiste expertise om jouw boodschap effectief over te brengen.

Onze Instructievideos

EEN GREEP UIT ONS EERDERE WERK

Wat is een instructievideo?

Een instructievideo is een visueel hulpmiddel dat stapsgewijze instructies biedt. Bij Pixel Universe maken we gebruik van beelden, audio en tekst om complexe onderwerpen eenvoudig te maken. Onze instructievideo’s staan garant voor duidelijke en toegankelijke informatie, of het nu gaat om productdemonstraties, technische handleidingen, trainingen of educatieve doeleinden.

De voordelen van een instructievideo

Het laten maken van een instructiefilm biedt verschillende voordelen:

1. Duidelijke communicatie

Een instructievideo maakt het mogelijk om complexe informatie helder over te brengen. Beelden, audio en tekst worden gecombineerd om instructies visueel en begrijpelijk te maken.

2. Verbeterde begrip

Visuele instructies helpen mensen om informatie beter te begrijpen en te onthouden. Bij het begrijpen van een boodschap geldt immers: zien is begrijpen.

3. Efficiënt

Instructiefilms besparen tijd door complexe processen te vereenvoudigen. Onze instructievideo’s stellen gebruikers in staat om op hun eigen tempo te kijken en indien nodig te herhalen, wat resulteert in een efficiëntere uitvoering van instructies.

4. Consistente boodschap

Met onze instructievideo’s zorg je ervoor dat elke kijker dezelfde instructies en informatie ontvangt, wat misverstanden voorkomt.

5. Merkversterking

Onze professioneel geproduceerde instructiefilms dragen bij aan de versterking van je merk. Ze tonen jouw streven naar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en laten zien dat je waarde hecht aan een uitstekende ervaring voor jouw publiek.

Instructiefilm laten maken?

Wil jij een instructiefilm laten maken om jouw product op een visuele en eenvoudige manier over te brengen? Goede keuze! Voor ieder project en budget hebben wij de perfecte oplossing. Dus neem gerust contact met ons op, deel je wensen en ontvang een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden.

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wat kost een instructievideo?

Dat een instructievideo laten maken geld kost, moge duidelijk zijn. De prijs hangt echter af van verschillende factoren. Moet er beelden worden opgenomen of een animatie worden gemaakt? Wil je een voice-over toevoegen of niet? En wat dacht je van muziek en kleurbewerking? Al deze factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs.

Instructievideo laten maken door Pixel Universe?

Een professionele partij inschakelen om jouw product of proces helder uit te leggen? Bij Pixel Universe nemen we het werk graag uit handen voor je. Onze creatieve team staat te popelen om voor jou aan de slag te gaan.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN ONZE AANPAK

IN 4 STAPPEN EEN INSTRUCTIEVIDEO

Bij Pixel Universe hebben we een reputatie opgebouwd vanwege onze doortastendheid. We weten namelijk heel goed wat werkt. Onze aanpak is gebaseerd op een consistente strategie die draait om het bedenken, creëren en verspreiden van jouw instructievideo, met jou als klant nauw betrokken bij elke stap.

1. Kennismaking

In deze fase leren we jou en jouw project beter kennen. Wat is het doel van de instructievideo? Wie is de doelgroep? En welk bedrijf, product of organisatie vertegenwoordigt je? Door deze vragen te stellen, ontdekken we niet alleen het verhaal achter de video, maar krijgen we ook een helder beeld van de merkvisie.

2. Pre-productie

Deze fast start met een creatieve brainstorm. We dompelen onszelf onder, totdat we een reeks verfrissende en verrassende videocreaties hebben bedacht. Elk concept is uniek en to-the-point. Gelukkig hoeven we zelf niet te kiezen, daar hebben we jou voor!

Een keuze gemaakt? Dan ontwikkelen we het script, bepalen we de visuele stijl en creëren we een storyboard dat als leidraad dient voor de productie.

3. Productie

Hier komt jouw instructiefilm tot leven. Ons ervaren team van professionals zorgt voor het filmen van de beelden, het opnemen van de audio en het vastleggen van alle benodigde elementen om jouw instructievideo te realiseren.

4. Post-productie

In deze laatste fase verwerken we alle verzamelde beelden, audio en tekst tot een samenhangende en vooral begrijpelijke video. We voegen eventuele animaties, grafische elementen en geluidseffecten toe en zorgen voor een professionele nabewerking om het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de voordelen van Pixel Universe?

KWALITEIT EN EXPERTISE

Ons team van videomakers beschikt over jarenlange ervaring, een schat aan kennis en vaardigheden. We weten precies hoe we de juiste snaar moeten raken en jouw instructievideo tot leven moeten brengen.

CREATIVITEIT

Creativiteit is onze kracht. Wij geloven in de kracht van creatieve ideeën en een unieke benadering. We staan bekend om onze frisse invalshoeken, waardoor jouw instructiefilm opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

MAATWERK

Elke instructievideo is uniek en daarom bieden we maatwerk. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen, zodat we een video op maat kunnen maken die perfect aansluit bij jouw boodschap en doelstellingen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Een explainer video is een kort en krachtig filmpje waarin een ingewikkeld idee of product op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. In zo’n uitlegvideo wordt moeilijke informatie in een handomdraai omgezet in een eenvoudige, visuele presentatie. Of je nu iets wilt uitleggen aan jouw klanten of collega’s, met een explainer video maak je gegarandeerd indruk!

Waarom zou je eigenlijk een explainer video laten maken? Nou simpel: het is dé perfecte manier om jouw boodschap helder over te brengen. Of je nu een nieuw product lanceert, een ingewikkeld proces wil uitleggen of gewoon jouw merk op een unieke manier wilt presenteren, met een explainer video zit je altijd goed. En het mooiste van alles? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van animaties tot live-action, van voice-overs tot funky muziekjes, alles is mogelijk!

De kosten van een explainer video zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stijl, de lengte en de complexiteit van de video.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we graag een op maat gemaakte offerte aan die precies past bij jouw wensen en budget. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?