E-learning video laten maken

Ben je op zoek naar een creatieve manier om de inhoud van een cursus of presentatie over te brengen? Overweeg dan eens om een e-learning video te laten maken. Het is dé dynamische leeroplossing voor elk bedrijf of voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van cursus- of lesmateriaal. Pixel Universe staat voor je klaar om jouw ideeën om te toveren tot levendige en boeiende e-learning video’s.

EEN GREEP UIT ONS EERDERE WERK

BEKIJK HIER ONS EERDER GEMAAKTE E-LEARNING VIDEO’S

DE KRACHT VAN VISUELE EDUCATIE

Wist je dat visuele educatie een van de meest effectieve manieren is om kennis over te brengen? Met e-learning video’s kun je complete concepten vereenvoudigen en de aandacht van je publiek vasthouden. Bij Pixel Universe begrijpen we dit als geen ander en gebruiken we de kracht van animatie om jouw boodschap op een duidelijke manier over te brengen.

HOE WERKT E-LEARNING? PERSOONLIJK EN FLEXIBEL LEREN

E-learning biedt je de mogelijkheid om elk persoon of doelgroep individueel te benaderen. Dankzij de interactieve presentatie kan de ‘’student’’ zelf de onderwerpen kiezen die relevant zijn, en dat ook nog eens in het gewenste tempo. En is er iets onduidelijk? Dan kan de video eenvoudig worden teruggekeken. Bovendien zijn de video’s altijd en overal beschikbaar: tijdens de lunch, in de bus of zelfs in het buitenland.

E-LEARNING VIDEO LATEN MAKEN?

Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden. Wij denken mee!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

DE KRACHT VAN VIDEO: ZIEN IS ONTHOUDEN

Video is de meest prikkelende vorm van communicatie en zorgt ervoor dat informatie ‘blijft hangen’. Video’s presteren veel beter dan alleen tekst en vooral als het om instructievideo’s gaat, is video het ultieme leermiddel. Het is dan ook geen wonder dat e-learning video’s zo populair zijn. Wil je weten hoe iets werkt of welke stappen je moet volgen? Dan kun je met een e-learning video op eigen tempo bekijken hoe het zit. Simpel, toch?

E-LEARNING VIDEO LATEN MAKEN DOOR PIXEL UNIVERSE?

Bij Pixel Universe zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige e-learning video’s die jouw leerervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu een bedrijf bent dat training wil verbeteren, een onderwijsinstelling die boeiende lesmaterialen nodig heeft, of een online platform dat op zoek is naar visueel aantrekkelijke content, wij staan voor je klaar.

Met onze creatieve expertise, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en de kracht van animatie, brengen we complexe concepten tot leven en maken we leren leuk én boeiend.

Laat Pixel Universe jouw e-learning video’s maken die jouw publiek inspireert, informeert en amuseert. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

ONZE VOORDELEN

CREATIEVE EXPERTS

Bij Pixel Universe hebben we een getalenteerd team van creatieve experts met ruime ervaring in de animatie-industrie. We leveren hoogwaardige e-learning video’s met visuele storytelling, om een onvergetelijke ervaring te maken voor je publiek.

MAATWERK OPLOSSINGEN

Bij Pixel Universe geloven we in maatwerk. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en ontwikkelen e-learning video’s die perfect aansluiten bij jouw doelen. Of het nu gaat om een interactieve training, een educatieve presentatie of een virtuele les, wij zorgen ervoor dat jouw video opvalt en impact maakt.

IMPACTVOLLE EDUCATIE

Met onze e-learning video’s kun je complexe concepten vereenvoudigen en op een impactvolle manier educatie bieden. We gebruiken de kracht van animatie om jouw boodschap duidelijk over te brengen. Door visuele educatie slim in te zetten, krijgt jouw doelgroep een inspirerende, informatieve én betrokken leerervaring.

Een explainer video is een kort en krachtig filmpje waarin een ingewikkeld idee of product op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. In zo’n uitlegvideo wordt moeilijke informatie in een handomdraai omgezet in een eenvoudige, visuele presentatie. Of je nu iets wilt uitleggen aan jouw klanten of collega’s, met een explainer video maak je gegarandeerd indruk!

Waarom zou je eigenlijk een explainer video laten maken? Nou simpel: het is dé perfecte manier om jouw boodschap helder over te brengen. Of je nu een nieuw product lanceert, een ingewikkeld proces wil uitleggen of gewoon jouw merk op een unieke manier wilt presenteren, met een explainer video zit je altijd goed. En het mooiste van alles? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van animaties tot live-action, van voice-overs tot funky muziekjes, alles is mogelijk!

De kosten van een explainer video zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stijl, de lengte en de complexiteit van de video.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we graag een op maat gemaakte offerte aan die precies past bij jouw wensen en budget. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?