GREEN SCREEN PRODUCTIon laten maken?

Dagelijks zie je het concrete gebruik van de greenscreen technologie. Bijvoorbeeld door de weermannen of andere presentatoren die voor een groene wand staan waar de weerberichten of nieuwsberichten achter hen op het scherm verschijnen. Maar zeker in films die je op televisie of de bioscoop ziet. Zeker als er enige heftige acties, achtervolgingen, natuurvergezichten of ontploffingen te zien zijn is de kans groot dat er gebruik is gemaakt van greenscreen technieken.

Onze Green screen productions

EEN GREEP UIT ONS EERDERE WERK

GREENSCREEN PRODUCTIES, HOE WERKT HET

Even in het kort hoe het werkt. Het gaat om de kleur groen. Deze kleur komt namelijk niet voor in menselijke huidtinten. Hierdoor kun je groen makkelijk via de computer uit de afbeelding of de film verwijderen zonder dat daardoor delen van het menselijk uiterlijk worden verwijderd. Alles wat groen is wordt transparant. Vervolgens kun je digitaal een andere laag achter de originele film zetten en voilà je staat bijvoorbeeld op de top van een bergketen, op de maan of voor het weerbericht.

CONCRETE TOEPASSINGEN BIJ GREENSCREEN PRODUCTIES

Dat is het technische aspect, maar hoe kun je dit nu concreet maken. Hieronder volgen enkele voorbeelden van greenscreen producties die we eerder hebben gemaakt. We bieden je hiermee inspiratie voor jouw bedrijfsverhaal. Want we weten zeker dat we jouw bedrijfsverhaal op een creatievere manier kunnen brengen dan wat je nu gewend bent.

Green screen video laten maken?

Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden. Wij denken mee!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

LOCATIE IS MINDER BELANGRIJK

Een voordeel van een greenscreen productie is dat het werken op locatie minder belangrijk is. Stel je wilt op een locatie filmen die door verschillende oorzaken niet mogelijk is. Dan kun je met een greenscreen productie dat eenvoudig voor elkaar krijgen. Je kunt de omgeving creëren die jij zoekt. Stel je voor dat een logistiek bedrijf zijn jaarplannen wil presenteren in de omgeving van een containerterminal. Die terminals werken 24/7 door en hebben geen tijd om rekening te houden met filmopnames. Met een goed beeld op de achtergrond in de greenscreen studio, kunnen we toch een sfeer creëren die gelijk is aan de locatie. Met een kleine windmachine en vogelgeluiden lijkt het alsof je daar zelf staat en de wind door je haren waait.

LIVESTREAM MOGELIJKHEDEN

Tijdens een livestream kunnen we de achtergrond ook wijzigen. Het mooie daarvan is dat we de achtergrond kunnen opmaken volgens jouw huisstijl. Met die branding wordt je livestream tijdloos en kun je deze gebruiken op je website of met delen ervan je social media feed continueren.

PRODUCT VIDEO’S

Met green screen producties kun je ook prachtige product video’s maken waarbij de beelden kunnen verschillen. Je kunt zelfs in een presentatie setting door je productvideo heen lopen en bijvoorbeeld gedetailleerd laten zien waar in je product nu die ene exclusieve USP zit. We kunnen het zo maken dat je het zelfs kunt aanwijzen.

GREEN SCREEN PRODUCTIES HEBBEN VOORAL EEN ONGELIMITEERDE CREATIVITEIT

Je eigen creativiteit is misschien wel de grootste rem op je productie. Want vrijwel alles kan erop getoond worden waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt zelfs een eigen videoclip maken, een livestream geven op het strand of een presentatie waar je doorheen loopt.

MEERDERE MOGELIJKHEDEN BIJ PIXEL UNIVERSE

Bij Pixel Universe beschikken we over meerdere studio’s waar je de green screen productie kunt maken die jij wil. De kleine Green Screen studio beschikt over een ronde wand waar je perfect close ups kunt maken van 1 of enkele personen. Bekijk hier enkele voorbeelden.

De grote studio kunnen we in een handomdraai ombouwen tot groene studio. Je kunt in de studio van 120m2 perfect uit de voeten. Hier kunnen zelfs voertuigen ingereden worden. Bekijk hier enkele voorbeelden.

DESKUNDIGE CREW EN BEGELEIDING

Bij Pixel Universe beschikken we over een uitstekende crew om je greenscreen product op film te krijgen. We hebben een regiekamer waarmee we direct de achtergrond kunnen keyen en we beschikken over de beste (3D) animatoren om elke gewenste achtergrond voor elkaar te kijken. We gaan graag met je in gesprek, bel ons vandaag nog.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Waarom kiezen voor Pixel Universe?

CREATIVITEIT

Met ons haarscherpe oog voor detail en onze creatieve aanpak zorgen we ervoor dat jouw boodschap op een heldere en effectieve manier wordt overgebracht.

KWALITEIT

Bij Pixel Universe ben je verzekerd van topkwaliteit en een partner die meedenkt om jouw explanimation tot een succes te maken.

OP MAAT GEMAAKT

Wij geloven in een op maat gemaakte aanpak voor elk project. We gaan uitgebreid met je in gesprek over je wensen en doelen, en vertalen deze naar een unieke explainer video die perfect past bij jouw organisatie en boodschap.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?