Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken? Als je er als bedrijf aan denkt om je verhaal vast te leggen op beeld, laat Pixel Universe je dan helpen! Wij zijn ervaren in het maken van bedrijfsvideo’s voor een breed scala aan bedrijven. Een bedrijfsfilm is hét middel om de unieke kenmerken van je bedrijf vast te leggen en te delen met je doelgroep. Ook voor het aantrekken van personeel en het lanceren van een product biedt een bedrijfsfilm waardevolle content voor je bedrijf.

Zie een BEDRIJFSFILM door ons gemaakt in actie

Benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk hier alvast een greep uit een aantal bedrijfsfilms die wij voor onze klanten hebben geproduceerd.

DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSFILM

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, met een bedrijfsfilm worden de mogelijkheden eindeloos. Met een bedrijfsvideo kan je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie aan de buitenwereld over brengen, met als doel dat jouw boodschap blijft hangen bij de doelgroep. Net zoals die ene scène van je favoriete film die je inmiddels wel kunt dromen.

Het overbrengen van de boodschap, sfeer of visie lukt alleen met behulp van een professionele partij die precies weet hoe je deze boodschap vastlegt op beeld.

Bij Pixel Universe denken we graag met je mee over hoe we jouw verhaal kort en krachtig in een bedrijfsfilm kunnen overbrengen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN KOSTEN

Een bedrijfsfilm laten maken: wat kost dat? Een logische vraag, want ook al levert een goede bedrijfsfilm geld op, de kosten zijn niet geheel onbelangrijk. Een bedrijfsfilm laten maken nemen wij bij Pixel Universe serieus. We gieten jouw plannen dan ook niet in een standaard template, al onze bedrijfsvideo’s zijn maatwerk.

Afhankelijk van jouw wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel waarin wij de volgende factoren meenemen:

  • Het aantal dagdelen dat er gefilmd wordt
  • Het aantal locaties waar gefilmd wordt
  • Hoeveel crewleden er nodig zijn
  • Hoeveel nawerk er nodig is

In ons voorstel houden wij altijd rekening met het door jou aangegeven budget. Afhankelijk van dit budget bepalen wij per fase hoeveel tijd en werk daarbij past.

Meer weten? Bel ons op 023-205 2662.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken voor je bedrijf? Laat Pixel Universe je helpen. Onze professionele en vooral creatieve crew weet jouw wensen om te zetten in een glashelder verhaal. Hiermee kun je je onderscheiden van andere bedrijven en jouw verhaal delen met de buitenwereld.

We betrekken je graag bij iedere stap in het proces, want alleen dan kunnen we een ijzersterke bedrijfsfilm creëren.

Zin om je bedrijf op de kaart te zetten bij je doelgroep? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Onze Werkwijze VOOR BEDRIJFSFILMS

IN 4 STAPPEN EEN BEDRIJFSFILM

Een goede bedrijfsfilm laten maken vergt dus professionaliteit. Pixel Universe is dé partij als je op zoek bent naar een creatief videoproductiebedrijf dat professioneel te werk gaat. Bij ons ben je altijd verzekerd van een goed uitgedachte bedrijfsvideo dat zijn doel bereikt.

1. Kennismaking

In een kennismakingsgesprek komen we er graag achter welke boodschap je met jouw bedrijfsfilm wilt overdragen. Wij zullen op basis van jouw ideeën voorbeelden laten zien van ons eerdere werk om je bekend te maken met de mogelijkheden. Ben je eruit hoe je de bedrijfsfilm wil laten maken? Dan stellen wij een offerte op. Is de offerte helemaal naar wens? Dan start de pre-productie.

2. Pre-productie

De pre-productie bestaat uit een brainstorm waarin wij de volgende vragen stellen: wie is de klant, hoe wilt de klant overkomen en wat is de ideale uitkomst van de bedrijfsfilm?

Vanuit de brainstorm stellen wij een duidelijk plan op en presenteren deze aan jou. Is het plan akkoord? Dan vertaald onze professionele crew jouw wensen naar een script, storyboard en shotlist. Zij doen eventueel ook een locatie check.

De stappen zoals hierboven beschreven zijn optioneel. Heb jij samen met je marketingteam al een duidelijk plan of zelfs een script? Dan slaan wij deze stappen over en gaan we direct de uitvoerende fase in. Onze crew plant dan samen met jou de draaidagen in en maakt alle gear gereed.

3. Productie

Ben je 100% tevreden met het script voor jouw bedrijfsfilm? Dan gaan wij de productie in werking zetten. De beelden worden geschoten volgens het script en de shotlist. Eventuele interviews worden afgenomen en er worden mooie beelden geschoten om het verhaal compleet te maken.

4. POST-PRODUCTIE

Zijn alle beelden geschoten, dan geven onze ervaren editors de finishing touch aan de bedrijfsvideo. Alle beelden worden gespot en er wordt een eerste verhaal gecreëerd. Klopt het verhaal en is de volgorde van de beelden juist? Dan worden eventuele motion graphics en animaties toegevoerd. Om de bedrijfsfilm compleet te maken voegen onze editors de muziek toe en gaan zij aan de slag met color grading. 

Gedurende alle fasen van de bedrijfsfilm laten maken is er een producer die schakelt tussen het productieteam en jou. Want alleen de beste kwaliteit is goed genoeg om jouw bedrijfsfilm te maken. Precies om die reden werken wij alleen met de beste apparatuur en crew. Van onze professionele cameramensen tot aan onze ervaren editors: bij Pixel Universe kan je vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?