Commercial laten maken

Een commercial laten maken kan een geweldige manier zijn om je product, dienst of merk te promoten. Of je nu op zoek bent naar een televisiecommercial of een online videoadvertentie, er zijn veel creatieve mogelijkheden om jouw boodschap over te brengen richting jouw gewenste publiek. Bij Pixel Universe hebben we ruime ervaring in het maken van effectieve commercials die jouw product, dienst of merk het beste presenteren om daarmee de aandacht van jouw doelgroep te trekken.

Onze commercials

EEN GREEP UIT ONS WERK
Benieuwd naar ons eerdere werk? Neem een kijkje in onze eerder gemaakte commercials.

WAT IS EEN COMMERCIAL?

Een commercial is een vorm van reclame die je kunt inzetten om je producten, diensten of merk te promoten. Commercials worden vaak op televisie, radio of online uitgezonden en hebben als doel de aandacht van de kijker of luisteraar te trekken en hen te overtuigen om het gepromote product of de dienst te kopen of te gebruiken. Commercials zijn er in verschillende varianten, bijvoorbeeld animatievideo’s, live-actievideo’s, infomercials en meer.

COMMERCIAL LATEN MAKEN?

Wil jij een commercial laten maken om jouw product, dienst of merk te promoten? Dat is een uitstekende keuze! Bij Pixel Universe zijn we gespecialiseerd in het maken van effectieve commercials. Wij zorgen ervoor dat jouw commercial opvalt en de gewenste reactie opwekt bij jouw doelgroep. Dus waar wacht je nog op? Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN

Als je op zoek bent naar een manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, dan kan een tv commercial laten maken een goede keuze zijn. Een reclamespot laten maken biedt namelijk de mogelijkheid om jouw boodschap over te brengen aan een groot publiek en het kan bijdragen aan de naamsbekendheid en het imago van jouw bedrijf.

ONLINE COMMERCIAL LATEN MAKEN

Met de groei van online media wordt een online commercial steeds belangrijker. Bij Pixel Universe hebben we de expertise en ervaring om een online commercial te maken die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om een social media advertentie, een pre-roll advertentie of een banneradvertentie, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier overgebracht wordt.

COMMERCIAL LATEN MAKEN?

Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden. Wij denken mee!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

COMMERCIAL LATEN MAKEN KOSTEN

Een commercial laten maken: wat kost dat? Een logische vraag, want ook al zorgt een goede commercial voor meer bekendheid en klanten, de kosten zijn ook belangrijk. Bij Pixel Universe nemen we het maken van een commercial serieus. We creëren altijd een commercial die aansluit op jouw wensen.

We beginnen met het opstellen van een voorstel, waarin we alle belangrijke factoren meenemen. Hoeveel tijd, hoeveel mensen en hoeveel nabewerking is er nodig?

In het voorstel houden we altijd rekening met het door jou aangegeven budget. We bepalen per fase hoeveel tijd en werk er nodig is zodat we binnen het budget blijven en toch een geweldige commercial kunnen leveren.

COMMERCIAL LATEN MAKEN DOOR PIXEL UNIVERSE?

Ben je op zoek naar een commercial die jouw merk, product of dienst doet opvallen? Bij Pixel Universe hebben we een ervaren team van creatieve professionals die jouw product of merk op de kaart kunnen zetten met een steengoede commercial.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw merk of product te laten stralen? Neem dan nu contact met ons op via het formulier hieronder en we helpen je graag om een onvergetelijke commercial te maken.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Onze aanpak

EEN COMMERCIAL IN 4 STAPPEN

Een succesvolle commercial maken begint bij een duidelijk plan. Bij Pixel Universe werken wij altijd volgens een heldere aanpak in vier stappen: kennismaken, bedenken, produceren en editen. Jouw merkidentiteit en doelstellingen staan hierbij centraal en we zorgen ervoor dat je betrokken blijft tijdens het proces. Of je nu op zoek bent naar een TV commercial, online commercial of productvideo, wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt en blijft hangen bij je publiek.

1. Kennismaking

Om een succesvolle commercial te maken komen we graag achter het verhaal van jouw merk, dienst of product. Op basis hiervan bepalen we hoe we jouw merk en het item dat je wilt promoten het beste onder de aandacht kunnen brengen bij jouw doelgroep. Bij ons draait het om een goede afstemming tussen jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen. Zo creëren we samen een effectieve commercial die blijft hangen bij jouw publiek.

2. Pre-productie

Bij Pixel Universe gaan we samen met jou aan de slag om een effectieve commercial te creëren die aansluit op jouw doelen en visie. We luisteren naar jouw verhaal en presenteren vervolgens onze ideeën. Natuurlijk sta jij centraal en geef jij feedback op het concept. Samen kiezen we voor het definitieve idee dat perfect aansluit bij jouw merk.

3. Productie

Het is zover, de opnamedagen zijn aangebroken! Bij ons in de studio, bij jou op kantoor of op een locatie buiten de deur gaan we de beelden vast leggen. Wij zorgen voor alle werkzaamheden, zodat jij alleen maar naar het eindresultaat hoeft te kijken!

4. Post-productie

Wanneer het filmen is voltooid, zijn we er nog niet. Het ruwe materiaal moet nog bewerkt worden. Onze ervaren editors zorgen ervoor dat de beelden in de beste volgorde worden gemonteerd met mooie overgangen en de juiste lengte. Mogelijk is er nog behoefte aan een voice-over, visuele effecten en muziek om de commercial compleet te maken.

Onze voordelen

COMPLEET TEAM

Bij Pixel Universe hebben we alles in huis om een goede commercial te maken. Ons team werkt altijd perfect samen en staat klaar om van jouw commercial een succes te maken.

VAN A TOT Z

Wil jij een commercial laten maken maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is Pixel Universe de partij waar je moet zijn. Wij nemen de gehele organisatie van de commercial uit handen en houden jou continu op de hoogte van het proces. Ben je graag actief betrokken? Leuk! Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw commercial een groot succes wordt.

EIGEN IDENTITEIT

Bij ons staat jouw unieke merkidentiteit altijd centraal bij het maken van een commercial. Wij zorgen ervoor dat de commercial naadloos aansluit bij jouw eigen huisstijl, zodat deze perfect past bij de uitstraling van jouw merk, product of dienst.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?