Interactieve video laten maken

Het is niet te missen: steeds vaker kom je video’s tegen waarbij je zelf de regie hebt over wat je te zien krijgt. Kies je voor optie A, dan krijg je een heel andere video te zien dan wanneer je voor optie B kiest. Deze interactieve video’s betrekken je kijkers intensiever en voor langere tijd bij de content. Het resultaat? Indrukwekkende conversieresultaten, data en positieve reacties van je publiek. Wil jij een interactieve video laten maken? Ons team staat klaar om jou te helpen.

Onze interactieve video’s

BEKIJK HIER ALVAST ONS EERDERE WERK.

Wat is een interactieve video?

Interactieve video’s zijn de toekomst. Het is videocontent waarbij de kijker actief betrokken wordt en keuzes kan maken tijdens het kijken. Deze keuzes bepalen het verloop van de video en beïnvloeden het resultaat. Dit type video wordt vaak gebruikt voor educatieve doeleinden, marketingcampagnes, trainingen, en meer.

Interactieve video laten maken?

Bij Pixel Universe nemen we je zorgen weg als het aankomt op het maken van interactieve video’s. We begeleiden je door het hele proces, van concept tot realisatie, zodat jouw doelen bereikt worden. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Dan ontvang je van ons een overzicht met de mogelijkheden.

INTERACTIEVE VIDEO LATEN MAKEN?

Kom maar door met je wensen en ontvang van ons een overzicht met alle mogelijkheden. Wij denken mee!

  • Jouw wensen en behoeftes vormgegeven

  • Wij maken content die raakt

  • Storytelling met technische innovatie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Actieve betrokkenheid voor langdurige impact

Met een interactieve video nemen kijkers actief deel aan de content, waardoor er een game-achtige ervaring ontstaat die de aandacht veel beter weet vast te houden. In plaats van passief te kijken en te luisteren, worden kijkers uitgedaagd om keuzes te maken en de video te sturen. Dit gevoel van controle vergroot de aandacht en betrokkenheid.

Meten en analyseren

Een interactieve video laten maken is erg handig bij een e-learning– of instructie-video. De kijker kan dan namelijk zelf bepalen hoe hij de content consumeert. Het voordeel voor jou is dat al deze interacties meetbaar zijn en waardevolle inzichten leveren om voort te bouwen. Met interactieve video’s investeer je in een effectieve leerervaring en de groei van jouw project.

MET DEZE KLANTEN
HEBBEN WIJ SAMENGEWERKT

Interactieve video laten maken door Pixel Universe?

Als je op zoek bent naar een professionele partij voor jouw interactieve video, dan is Pixel Universe de juiste keuze. We werken samen met jou, om je visie werkelijkheid te maken, van idee tot realisatie. 

Klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pixel Universe jouw interactieve video kan waarmaken. 

Onze AANPAK

IN 4 STAPPEN EEN EXPLAINERVIDEO

Bij Pixel Universe beschikken we over de expertise om hoogwaardige en succesvolle interactieve video’s te maken. Maar, alles draait om jou: jouw verhaal en merk staan centraal. We luisteren goed naar je wensen en kernwaarden, zodat we samen tot een optimaal presterende video komen. Dit doen we in vier heldere stappen. 

1. Kennismaking

In deze eerste fase leggen we het fundament voor een succesvolle samenwerking. We beginnen met een grondige kennismaking om jouw doelen, wensen en visie te begrijpen. We luisteren goed naar wat je wilt bereiken met de interactieve video en verzamelen alle relevante informatie.

2. Pre-productie

Na de kennismaking begint het creatieve proces. We ontwikkelen een concept en een script dat past bij jouw doelstellingen. We bepalen de structuur van de video, de mogelijke interactieve elementen en de verhaallijnen. Ook worden locaties, benodigde apparatuur en acteurs geregeld.

3. productie

De productiefase is waar alles tot leven komt. We gaan aan de slag met het filmen en opnemen van de video volgens het vooraf bepaalde plan. Dit omvat het vastleggen van alle visuele en auditieve elementen die nodig zijn voor de interactieve video. We zorgen ervoor dat de kwaliteit en creativiteit van het eindproduct in lijn zijn met jouw verwachtingen.

4. Post-productie

In de laatste stap worden alle elementen samengevoegd tot een naadloze interactieve video. Dit omvat het bewerken van de beelden, het toevoegen van interactieve elementen, geluidseffecten en eventuele speciale effecten. We testen de video grondig om ervoor te zorgen dat alle interacties soepel verlopen en dat de kijker een boeiende ervaring heeft.

Onze voordelen

Creatieve experts

Ons getalenteerde team is gespecialiseerd in het creëren van interactieve video’s en heeft de ervaring om jouw visie tot in de puntjes uit te voeren. Zo kunnen we niet alleen de video voor je produceren, maar ook de online omgeving voor je bouwen.

Volledig op maat

Jouw project is uniek, en daar passen wij onze aanpak op aan. Wij begrijpen dat geen interactieve video hetzelfde is en we zorgen ervoor dat jouw merkidentiteit altijd in je video terugkomt.

De laatste technologie

Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om naadloze en boeiende interactieve ervaringen te creëren.

Heb je vragen over video’s studio’s iets anders ?